Activiteiten

Stand Up Paddle is nog een jonge sport, die voor veel mensen toegankelijk is. Het is inspannend, maar ook ontspannend. Als je gaat SUPpen sta je op een breed en stabiel board en beweeg je je voort met een peddel. Het moment dat je board het water raakt en je je afzet van de kant, ben je echt even lekker weg van alles.

divider-turquoise

WORKSHOPS

Wil jij met een groep vrienden, je familie, je team of vrijgezellenfeest gaan suppen? Wij verzorgen een workshop op maat!

SUPpen is voor iedereen - jong (vanaf 14 jaar, met zwemdiploma) & oud (zonder blessures) - die van water houdt en graag actief bezig is. Het is superleuk om met een groep bijzondere plekken te ontdekken vanaf het water. Je geniet van verborgen stukjes natuur in en rond de stad en daarnaast leer je elkaar én jezelf beter kennen op het water!

De workshops zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur. Standaard heeft een workshop 30 minuten uitleg op de kant & begeleiding op het water, met vervolgens 60 minuten vrij suppen. Als je iets anders wenst (bijvoorbeeld begeleiding tijdens de hele workshop of een combinatie met een hapje/drankje), geef dit dan aan in onderstaand formulier. 

Standaard tarief 1,5 uur = €25 pp (voor 4 tot 12 personen). Andere wensen of meer personen? Prijs op aanvraag. Liever met een groepsles meedoen? Bekijk dan het wekelijkse lesrooster. Of zelf op pad zonder begeleiding? Dan kun je ook een board huren

Wil je een workshop aanvragen, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

divider-zwart

Get on board!

Workshops

Je kunt bij ons een workshop aanvragen vanaf 4 personen.
  • Supy van Board
  • board@mail.sup
  • 06123456789
  • Bijvoorbeeld: zaterdag 20 juli
  • Bijvoorbeeld: wij kunnen alleen in de ochtend, tijd maakt niet uit
  • Met hoeveel mensen komen jullie?
  • Collega's, vrijgezellen, vrienden? Leeftijd, fitheid, SUP-ervaring?
    Lees ze hier: https://suplimburg.nl/tarieven-voorwaarden/#voorwaarden