Daan Meily doet al een aantal jaar mee in de Nederlandse top van het suppen, afgelopen jaar heeft hij de stap genomen om fulltime te gaan suppen. Omdat er weinig wedstrijden door konden gaan heeft hij veel tijd besteed aan trainen en het verbeteren van zijn techniek. Naast het trainen voor wedstrijden deelt hij zijn kennis ook graag met suppers die langer, harder en zonder blessures willen suppen. Een goede techniek is niet alleen van belang voor wedstrijden maar ook zeker voor mensen die genieten van mooie tochten en dat nog lang willen doen. Na een winter te hebben getraind met de wereldtop van het suppen heeft Daan weer een hoop ervaring opgedaan die hij toepast in zijn clinics.

Tijdens de clinics is er aandacht voor de juiste suptechniek maar kun je ook al je andere supvragen stellen. Door de peddelslag in kleine stappen te verdelen kan er per stap gekeken worden naar verbeterpunten. Deze losse punten worden tijdens de clinic besproken en geoefend om daarna tot een complete slag te maken. Na verschillende oefeningen te hebben gedaan worden er filmpjes gemaakt zodat iedereen precies kan zien waar ze nog op kunnen oefenen. Omdat ieder lichaam anders is kijkt Daan ook specifiek naar hoe de techniek met een paar persoonlijke tips aangepast kan worden.

 

Workshop techniek met Daan Meily
ZONDAG 25 juli 2021

Locatie: SUP Limburg, Roermond

Prijs: €35 pp

Tijd:
Groep 1:  13:00 – 15:00 uur
Groep 2:  15:30 – 17:30 uur

Aanmelden: suplimburg @ gmail.com

 

Bekijk hier een video die Wieneke van der Aa maakte, waarin ze Daan interviewt over suppen en de tips die hij heeft voor mensen om na het suppen te stretchen.

Meer info over Daan, zie je oa. op zijn Instagram pagina: @daan.meily