Tarieven

Groepslessen

SUP & SUPYOGA
 • SUP groepsles 1x = €22,50
 • SUP groepsles 5x = €105
 • SUP groepsles 10x = €199
 • SUPYOGA groepsles 1x = €25
 • SUPYOGA groepsles 5x = €115
 • SUPYOGA groepsles 10x = €219
 • SUP 5x & SUPYOGA 5x combi = €209

Buitenyoga

& EVENTS
 • Buitenyoga 1x = €12,50
 • Buitenyoga 5x = €55
 • Buitenyoga 10x = €99
 • 1x event (Sunset SUP, volle maan SUP) = €30
 • 5x event = €139
 • Special event = wisselend
 • HONDENSUP 1x = €30
 • HONDENSUP 5x = €135

Coaching

& VERHUUR
 • Board HUUR 1 uur = €17,50
 • Board HUUR 2 uur = €30
 • Board HUUR 10x 1 uur = €150
 • Privé les 1x = €65
 • Coaching vervolg les = €95
 • Coaching vervolg 3x = €265

WORKSHOP

1,5 uur = €25 pp (4-12 personen, met 30 min. uitleg & begeleiding, 60 min. zelf het water op).
Vraag direct een workshop aan via deze pagina. 

Overige prijzen op aanvraag

 

CADEAUBON

Je kunt bij ons een cadeaubon kopen voor elk bedrag dat je wilt. We zetten dit, samen met de naam voor wie het is, op een digitale cadeaubon. Je ontvangt deze in je mail na betaling.
Aanvraag via suplimburg@gmail.com

divider-turquoise

Voorwaarden

* DEELNAME AAN ACTIVITEITEN, WORKSHOPS & VERHUUR

- Deelname geschiedt geheel op eigen risico.
- Onze activiteiten zijn tenzij anders gecommuniceerd voor personen vanaf 14 jaar, die kunnen zwemmen.
- Heb je een blessure*, overgewicht** of ben je zwanger***: neem dan vantevoren contact op of je wel mee kunt doen.
* Een schouder- of armblessure is sowieso niet handig met SUPpen.
** Met name als je :
a. meer dan 100 kilo weegt: het wordt dan voor sommige mensen lastig om op te staan vanwege het (hoe zwaarder hoe meer) wiebelende board. Je kunt wel een deel zittend meedoen.
b. op land moeite hebt om vanuit handen en knieën op te staan: je voeten plat neerzettend voordat je je handen van de vloer optilt, dan pas omhoog (ja, je mag dit even oefenen 😉
*** Na 20 weken zwangerschap nemen wij geen beginners mee het water op. Als je in je eerste trimester zit en je hebt veel last van moeheid & lage bloeddruk, laat dit dan ook zeker weten aan de docent!
- Ook epilepsie, allergie voor insecten en bijzonderheden betreffende deelnemers willen wij graag vooraf weten!
- Zorg dat je genoeg gegeten en gedronken hebt voordat je het water op gaat om een lage bloedsuikerspiegel te voorkomen van de inspanning.
- SUPPEN doen we NUCHTER!
- Zorg dat je op tijd aanwezig bent en dat je na de les ook wat speling hebt.
- Bij het kwijt raken van de peddel betaal je €100

- Je vrijwaart SUP Limburg voor iedere vorm van aansprakelijkheid, schade & eveneens schade die je toebrengt aan derden. Dat geldt eveneens voor honden en derden die met of zonder ons toezicht gebruik maken van onze activiteiten en boards.

- Wij houden de waterkwaliteit altijd in de gaten. Bij sporen van blauwalg gaan de activiteiten door. Mocht het zover komen dat er een zwemverbod wegens blauwalg van toepassing is, dan worden de activiteiten uiteraard geannuleerd.

 * BOEKINGEN & BETALING

- Koop je een of meerdere lessen via ons online reserveringssysteem, dan plan je zelf je lessen in via www.momoyoga.nl/suplimburg

- Is een activiteit vol, dan kun je als je tegoed hebt op de wachtlijst geplaatst worden door het reserveringssysteem. Mocht er een afmelding zijn voor de les, dan wordt de eerstvolgende op de wachtlijst automatisch ingeschreven en ontvang hij/zij per e-mail bericht.
- Je aankoop is het hele seizoen (van april t/m september) geldig.
- Je kunt jezelf via het reserveringssysteem tot 1,5 uur vantevoren afmelden met behoud van je tegoed voor de activiteiten die in het lesrooster staan. Voor een workshop kan dit tot 12 uur vantevoren, zie hieronder ook ‘annulering van activiteiten’.
- Een groepsles tegoed of strippenkaart is niet geldig voor de events zoals Sunset SUP of volle maan SUP.
- Heb je een afspraak voor een workshop dan betaal je contant & gepast voorafgaand aan de activiteit tenzij anders overeen gekomen (eventueel via Tikkie).

 * ANNULERING VAN ACTIVITEITEN

- Bij aanmelding gaat de les door, tenzij WIJ jou berichten dat de les geannuleerd wordt, minimaal 1,5 uur vantevoren. Dit is een overweging die WIJ maken na jaren van ervaring op het water. Communicatie over het weer voor een specifieke boeking of vragen hierover per e-mail dagen vantevoren stellen wij niet op prijs.
- Wij laten het dus aan jou weten of iets niet door kan gaan. Dit doen we via jouw e-mailadres in ons reserveringssysteem & als het binnen 8 uur is voor aanvang van de activiteit ook via een berichtje op je 06 nummer (vul dit dus in in je account).
- Zodra wij hebben besloten dat een les of workshop niet door kan gaan, laten we dit uiteraard zsm weten, uiterlijk 1,5 uur vantevoren.
- Een les wordt (last minute) geannuleerd als er een onweersbui overtrekt, bij hevige regenval of bij een hoge windkracht (vanaf 4 Bft).
- In UITZONDERLIJKE gevallen wordt er ter plekke besloten dat de activiteit niet door kan gaan, bijvoorbeeld vanwege het plots omgeslagen weer. In dit geval heb je uiteraard nog een les tegoed.
- Als je zelf de keuze maakt om niet te komen naar een geboekte les, betaal je wel voor de activiteit, tenzij je je minimaal 1,5 uur vantevoren afmeldt via ons reserveringssysteem.
- Het annuleren van geboekte workshops doen wij zo snel mogelijk na ons besluit, via de contactpersoon die de workshop ook geboekt heeft. We plannen dan met deze persoon een nieuwe afspraak in.

- Workshops: als je minder dan 12 uur vooraf annuleert of ‘no-showt’, brengen we 50% in rekening. We gaan uit van het aantal opgegeven personen, en worden graag op de hoogte gehouden van wijzigingen in het aantal ivm beschikbare boards en overige lessen & verhuur.

 * MEENEMEN & KLEREN

- Doe sportkleding aan geschikt voor het weer, laagjes zijn altijd goed. Je voeten en onderbenen gaan sowieso nat worden. We suppen daarom meestal op blote voeten. Als je je eigen neopreen (surf/water)schoenen of sokken hebt, mag je die ook gebruiken. Wij gebruiken alleen wetsuits als we in de winter 1 op 1 met mensen suppen. 

- Neem een extra setje kleren mee voor het geval je in het water valt. Neem ook een handdoek, slippers en flesje water mee.

- Laat kostbaarheden thuis of in je auto. We kunnen je tas ook op eigen risico bij ons in de bus leggen als we het water op gaan.

- We raden je af om een dure (zonne)bril zonder touwtje (brilsaver) mee het water op te nemen. Heb je last van fel licht, gebruik dan een pet.

- Je telefoon kun je meenemen als je een drijvend, waterdicht hoesje hebt.

 * BUITENYOGA

Buitenyoga vindt vindt van april t/m september plaats aan het water in Roermond. Het is een 60 minuten durende les, met invloeden van yin, flow & hatha yoga, geschikt voor all levels*. Je mag je eigen yogamat meenemen, een deken of omslagdoek. Kleding in laagjes & een flesje water is ook handig. 

Deze les gaat door als het niet regent of hard waait, annulering via Momoyoga (vul hier dus altijd je mail & 06-nummer in, zodat we je kunnen bereiken) minimaal 1,5 uur vantevoren en uiteraard behoud je dan je tegoed!

Als de les op woensdagochtend niet door kan gaan vanwege het weer, kun je deze thuis via ZOOM volgen. 

Locatie: 10 min voor de les kun je terecht bij de SUP BUS op het gras bij Beachclub Koers Zuid, De Weerd 85 TK, Roermond. Parkeren = gratis.

Aanmelden: via ons online lesrooster, je ziet de lessen staan op woensdag- en vrijdagochtend.

* Geef een blessure of zwangerschap wel altijd vantevoren aan.

* HONDENSUP

- Neem zelf een harnas en/of zwemvest mee zodat je hem makkelijk uit het water kunt halen als het nodig is
- Een beloning (vleestube) voor de hond (snoepjes kunnen nat worden)
- Heupgordel of riem die je rond je middel kan doen

 

* LOCATIE

Kijk voor locatie specifieke informatie op deze pagina.

  

 * VRAGEN

Heb je naar aanleiding van deze voorwaarden vragen, stel ze dan via suplimburg@gmail.com

CU on board, good vibes only!

divider-turquoise

In Roermond & Maastricht

Lesrooster & Tarieven

Bekijk het lesrooster van Roermond of Maastricht en onze tarieven en voorwaarden via onderstaande button.

Online reserveren

Check hier het complete rooster en boek meteen een SUPles via ons online reserveringssysteem!