Voelt het leven alsof je overspoeld wordt door de ene na de andere golf?

TIJD VOOR EEN COACHING SESSIE 
SUP, SURF of WANDEL met Wieneke & leer weer te surfen op jouw golven

Uit ervaring weet ik dat bewegen in, op & langs het water verlichting kan geven. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen, maar belangrijker nog is dat ik jou beloof dat je je na een sessie goed voelt. Lévend!

Na je aanmelding hebben we contact via mail of telefoon & maken we een afspraak.

Praten doen we voor & tijdens de 1e sessie, altijd zonder oordeel en met een open mind (& hart). 

Na de 1e sessie bespreken we wat het voor jou heeft gedaan en maken we een nieuwe afspraak als je dat wenst.

IMG_1170
surf YOUR waves Logo

Aanbod Surf YOUR Waves

Privé sessie

Je start altijd met een privé sessie. Zo leer jij  mij kennen en ik jou. Terwijl we buiten lekker actief bezig zijn, ontstaat het coachingsgesprek vanzelf. Het water gebruiken we als leermeester. Een afspraak met mij voelt licht en open, informeel en veilig.

Events

Speciale lessen of activiteiten met bijvoorbeeld 1 onderwerp of thema, een gastdocent, sprekers of ervaringsdeskundigen.

Groep sessies

In een kleine groep spreken we samen af om te gaan suppen of surfen. De focus ligt op het plezier, niet op je troubles. Verbinding maakt lichter. Misschien ontmoet je hier wel je next bestie.

Surf YOUR waves camp

Een paar dagen weg uit je normale omgeving, dompel je je helemaal onder in SUP en/of surf. Ondertussen geniet je van goed gezelschap, lekker eten, wandelingen, een individuele schrijfsessie, een 1 op 1 coachingssessie en de slot-avond rond een vuurtje.

surf YOUR waves Logo
IMG_6875

Surf YOUR waves

Learn to surf YOUR waves!
Niet die van een ander, maar die van jou!

Alles komt en gaat, als eb en vloed. Als een golf die aanspoelt en zich weer terugtrekt. Als dag en nacht. Als zomer en winter. Als PMS en je ovulatie. Als de cocktail en de kater.
Ook het leven gaat op en neer.

Als er een 'depressie' is voorspeld op de oceaan, worden surfers superstoked: want dan kunnen ze een paar dagen later surfen! Een duidelijke oorzaak >  gevolg kwestie, die zij als positief ervaren, waar een ander misschien baalt van de regen en de wind die het met zich meebrengt.

Als er een depressie (angst, stress, trauma, etc.) woedt in jouw hoofd, wordt daar over het algemeen niemand superblij van. En toch dient het een doel. Jouw oorzaak > gevolg... is aan jou om te ontdekken.
Na een Surf YOUR waves sessie zul je je beter voelen, Je zal ontdekken hoe jij jouw golven weer kunt benutten, in plaats van dat je ze overspoelen.

Learn to surf YOUR waves.
Je bent het g*dver*mme waard!

Praktische info

Voor wie?
Het gaat ff niet zo lekker met je, je zit in een dip en je wilt verlichting? Dan gun jezelf een coachingsessie met Wieneke van der Aa.

Wat, waar& hoe lang duurt het?
SUP: 
We maken een afspraak om 1 op 1 te gaan suppen. Dat kan op 1 van onze vaste locaties in Roermond, Maastricht, in de buurt van Domburg of elders op aanvraag. De afspraak zal ongeveer 2 uur duren.

SURF:
We maken een afspraak om 1 op 1 te gaan surfen. Het liefste doen we dat op onze vaste locatie in de buurt van Domburg of elders op aanvraag. De afspraak zal ongeveer 3 uur duren.

WANDELEN:
Ben jij fysiek niet in staat om te suppen of surfen? Dan gaan we wandelen. Locatie op afspraak, in de buurt van water. De afspraak zal ongeveer 2 uur duren.

Kosten*
SUP: €65,-
SURF: €99,-
Wandelen: €50,-

Hoe?
Begin met het invullen van het aanmeldformulier hieronder, dan komt de rest helemaal goed.

Andere vraag? Check de FAQ

IMG_6879

Aanmelden

Hoe heet je?(Vereist)
Ik wil het liefste(Vereist)
Wij gaan vertrouwelijk met al je informatie om! Wij nemen zsm contact met je op.

Wil jij SYW helpen?

Nice! There is only so much dat 1 persoon kan doen, right? Samen staan we sterker.

all header-3

Donateur
Donaties zijn zeer welkom om méér mensen te helpen. Dat geld steken we in onze activiteiten, het materiaal dat we nodig hebben, een goeie kop koffie voor wie dat kan gebruiken en we helpen mensen een sessie te financieren die het zelf niet kunnen betalen.

wieneke

Sponsor & partner
Heb jij een lumineus idee hoe jij ons kunt sponsoren met een product of dienst wat jij of je bedrijf aanbiedt of wil jij ons steunen met een dusdanig substantieel bedrag dat we je eeuwig dankbaar zijn? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Wij staan er ook voor open om partnerships en samenwerkingen te bespreken, als het onze doelgroep dient en het niet gaat om bakken met geld te verdienen.

rosa

Instructeurs & psycho's 😉
Ben jij sup- of surfinstructeur en heb jij persoonlijke en aantoonbare affiniteit met onze doelgroep, aka wel 't een en 't ander meegemaakt? Ben jij er klaar voor om andere mensen te helpen om zich beter te voelen? Let us know!

Ben jij een professional in de psychologische hulpverlening en heb je een idee hoe jij een bijdrage kunt leveren aan Surf YOUR waves? Schrijf ons!

6d69236a-3697-4991-bf01-7b4cf65c11c4

Vrijwilliger oder so etwas
Wil jij ons op een andere manier steunen met je skills? Als vrijwilliger tijdens een event, als fotograaf, bedrijf, marketeer, stagiair, ...? Mail ons!

Mooi initiatief, maarrr...

Boek jij liever een 'reguliere' les? 

Dat kan of course!

SUPPEN:  tussen april en oktober kun je wekelijks deelnemen aan sportieve én relaxte groepslessen & events in Roermond (sinds 2013), Maastricht (sinds 2020) en in de omgeving van Domburg (sinds 2021). 
Ook kun je het hele jaar rond privé les of coaching boeken, boards huren of een workshop aanvragen voor je eigen groep.

SURFEN: is een groepsles van de reguliere surfschool niks voor jou? Of heb je het wel eens geprobeerd, maar voel je je niet gezien? Of wil je 1 op 1 eens wat meer progressie maken dan in een beginnersgroep?  Dat iemand met je meekijkt naar hoe jouw lichaam werkt en waar je tegen aan loopt als beginnende surfer? Neem dan gauw contact op en dan gaan we snel het water in! 

FAQ

* Eerst nog even over de KOSTEN

  • Kun je het niet betalen, maar heb je het wel heel hard nodig? Neem contact op, dan kijken we even wat we voor je kunnen doen!
  • Aan deze bedragen houden wij bijna niks over als je onze kosten eraf haalt (materiaal, benzine, verzekering, website, promo, etc). Heb je er veel baat bij, heb je het geld en wil je achteraf meer doneren? Feel free to do so. Misschien help je de volgende deelnemer wel uit zijn/haar depressie te klimmen.
FYSIEKE TWIJFEL

Heb je het nog nooit gedaan en twijfel je of het wel gaat lukken? Wij weten dat ieder lichaam anders is en dat iedereen anders reageert als je iets voor de eerste keer doet. Daarom werken we bij SURF YOUR WAVES 1 op 1, zodat we jou kunnen helpen op jouw niveau. Vermeld altijd je twijfel of doktersadvies bij je aanmelding. Maar eigenlijk geldt meestal het volgende: als je kunt zwemmen, mag je mee 😉 Lukt dat echt niet, dan gaan we wandelen.

MENTALE TWIJFEL

De ene dag is de andere niet, right? Op dit moment voel je je misschien up for it, maar als het eenmaal zo ver is heb je misschien 'ik blijf liever in bed liggen' gevoel. Herkenbaar. Het is aan jou om de eerste stap te zetten. Hoe moeilijk en zwaar dat soms ook voelt. Een afspraak maken werkt vaak als een stok achter de deur. En het helpt misschien dat je een rotdag mag hebben op de dag van de afspraak en je hoeft niet 'leuk te doen': je mag gewoon jezelf zijn, hoe jij je die dag voelt. It's all good.

CADEAUBON

Kan ik een sessie aan iemand cadeau geven? Jazeker, superleuk! Aanvraag via surfyourwaves apestaartje gmail.com

WAT NEEM IK MEE / DOE IK AAN...?

Dat vertellen we je allemaal als je een afspraak hebt gemaakt. Maar alvast voor de denkers en piekeraars onder ons: al het materiaal is inbegrepen bij de afspraak. Jij neemt alleen je zwemkleding, sportkleding, een handdoek, reservekleding en een flesje water mee.

HOE KAN IK HELPEN?

Dat staat hier. En je mag uiteraard ook een berichtje sturen.