Even helemaal weg van je alledaagse beslommeringen, van je telefoon, van benauwde ruimtes: de aandacht ligt helemaal bij jezelf & bij de natuur om je heen.  Je voelt de zon op je rug, je hoort vogeltjes fluiten, bladeren ruisen in de wind, het water kabbelt rustig om je heen en jij… kijkt in down dog tussen je knieën door naar de horizon terwijl je met de stroming meedrijft … SUPYOGA!

In een gemiddelde SUPyoga les peddelen we eerst een paar minuten om warm te worden en om naar de plek te SUPpen waar de yoga zal starten. Het moment dat je je afzet van de kant, krijg je een gevoel alsof je de deur achter je dicht trekt thuis en op vakantie gaat. Rust! Zuurstof! Je zult dieper adem gaan halen en een gelukzalig gevoel met meer energie ervaren. Wij kiezen ervoor om in vrijheid & ruimte te suppen en niet een zogenaamd supyoga-eiland te gebruiken waar de boards aan vast liggen.

Er zijn verschillende soorten yoga mogelijk op een supboard, van heel erg yin tot power, van pilates-achtig tot vinyasa, afhankelijk van deelnemers en lesfocus. Het grootste verschil met een yogales op de grond, is dat je jezelf meer in balans dient te houden. Je spreekt hiervoor verschillende spieren extra aan, die je normaal gesproken niet gebruikt en je hebt je aandacht dicht bij jezelf.

Er staan wekelijks meerdere groepslessen van 75 minuten op het rooster in Roermond & Maastricht.
Bij de SUP & ZEN les op woensdagochtend zijn we meer bezig met het meditatieve element van yoga, ademhaling & een vleugje mindfulness.

Aanmelden kan hier via ons online lesrooster.

Wil je zelf docent worden, kijk dan eens op deze pagina.