SUP COACH ACADEMY
Join our SUP experiences: back to (your) nature, coldwater training & technique, coaching & mindset.

Je zit best wel lekker in je vel en je hebt al een mooie bewustwordingsreis op je CV staan. Je supt regelmatig of bent zelf instructeur. Tevens werk je al met mensen als docent of coach en je bent wel weer eens toe aan een inspirerende sessie of reis voor jezelf! Je omgeven met likeminded people, inspiratie op doen, weer even uit je eigen comfortzone getrokken worden en vooral lekker naar buiten!

In 2021 richtten Wieneke van der Aa & Bart Scholtissen de SUP COACH ACADEMY op voor mensen die next level willen werken met suppen, coaching, mindset & natuur. Ze kwamen op dat idee toen ze in 2020 samen een marathon supten op de Maas voor het goede doel Schone Rivieren. Door dat zelf georganiseerde event, waarbij ze meer dan €2000 ophaalden,  kwamen ze op nog veel meer leuke plannen om in de toekomst samen te werken aan een gezondere toekomst, mentaal & fysiek.

Join us on board!

 

1 op 1 SUP coaching

Praat met een van ons op het water: klik hier voor info.

 

SUP & WIM HOF DAY

1 mei 2022: a full day of SUP, breathing, nature, meditation & an icebath. Join us!

2 september 2022, TBA

 

SUP EXPERIENCE DAY

19 juni 2021: dat was cool

 

 

SUP REIS 

Wij bieden meer SUPreizen aan, ideaal als je even afstand wilt nemen en je een korte periode vol aandacht aan jezelf wilt werken. All levels. Bekijk ons hele SUP reisaanbod hier.