SEATREAT
SUP, SURF  & YOGA retreat in Zeeland

 

Inspanning én ontspanning, lekker buiten zijn, les krijgen van ervaren docenten, aandacht voor jou in een kleine groep, kom tot rust & geniet!

 • Vrijdag 20 mei 2022: SUP, surf, yoga
  Zaterdag 21 mei 2022: SURF &
   Wim Hof workshop

Beide dagen programma van 9:30 tot 20:00 uur (overnachting mogelijk)

Vrijdag: 
Ontbijt
9:30 yoga
11:00 SUP
13:00 vega lunch
15:00 SURF
18:30 diner
20:00 vuurtje in de tuin

Zaterdag: 
Ontbijt
10:00 SURF
13:00 vega lunch
14:00 Wim Hof Fundamentals
19:30 diner
20:00 vuurtje in de tuin

 

PROGRAMMA :  FLEXIBELE DEELNAME

Je kunt 1/2, 1 dag of 2 aansluiten, met of zonder overnachting.  Alle activiteiten zijn facultatief, dat wil zeggen: bij aanmelding gaan we ervan uit dat je de betreffende dag(en) aan alles deelneemt, maar je bent vrij om bepaalde activiteiten over te slaan. Hetzelfde geldt voor ontbijt, lunch en diner op de aangemelde dag(en).

 • Vrijdag: is er een surfles, een suples én een yogales. Afhankelijk van het weer & het getij kan de volgorde veranderen
 • Zaterdag: is er een surfles én een Wim Hof Fundamentals workshop (mindset, ademsessie & ijsbad)!

 


DOCENTEN

 

 • SUP & yogaWieneke van der Aa van SUP Limburg.
  De yogalessen zijn geschikt voor all levels en zal een mix zijn van yin tot power (altijd opties mogelijk, en met de wensen van de deelnemers voor ogen houdend, tevens de spierpijnen van het surfen/suppen.
  Het SUPpen is ook voor iedereen geschikt, al zullen we hier en daar een uitdaging opzoeken door het op zee te doen of te combineren met yoga. Go with the flow!

 • SURF: regelen wij in samenwerking met surfschool Domburg: all levels, ook als je het nog nooit gedaan heb of al een tijdje achter de branding ligt. Surfen is als het leven, golf voor golf.
 • Wim Hof Fundamentals workshop: leer alles over mindset, stressrespons, ademhalingstechnieken en sluit de middag af in een ijsbad. Deze dag zal je nog lang heugen! Instructeur: Bart Scholtissen

 


LOCATIE

Overnachting is mogelijk in een kamer in een pittoreske boerderij (of mogelijkheid tot kamperen), dichtbij zee, Vrouwenpolder, Domburg, Veere en het Veerse meer. We zitten midden in de natuur, vlak bij mooie wandelgebieden. Het suppen kan plaats vinden op zee, op het meer of op de kreek. Het surfen doen we in Domburg en de yoga doen we als het even kan lekker buiten. Per activiteit zijn er maximaal 12 deelnemers. Per overnachting zijn er maximaal 9 personen in het huis aanwezig. Je slaapt in een 2 persoonskamer (tenzij anders afgesproken).

Liever kamperen in de tuin of je eigen b&b boeken? Neem contact op voor meer info!

SHOW ME MORE
Kan ik een indruk krijgen van vorige Seatreats? Jazeker! Kijk eens bij ‘highlights’ op Wieneke’s Instagram en klik op Seatreat’21 of Seatreat’22. Zie ook de foto ’s hieronder van editie juni en september 2021:

 

AANMELDEN & KOSTEN

 

Je kunt het formulier hieronder invullen om je plek te reserveren voor je deelname. Heb je eerst nog vragen, kun je Wieneke mailen op suplimburg@gmail.com. Je kunt dan ook eventuele bijzonderheden doorgeven betreffende allergie, blessure, etc. 

LOSSE DAG vrijdag zonder overnachting= €99
LOSSE DAG zaterdag met Wim Hof Fundamentals workshop = €149
LOSSE DAG + overnachting = + €75 op bovengenoemde prijs pppn.
1/2 dag: in overleg

Deze prijzen zijn inclusief overnachting in een 2 persoonskamer & inclusief ontbijt, vegetarisch lunch, surf-, sup- én yoga lessen! Tevens inclusief boards & materiaal. Wel meenemen: je eigen yogamat & yoga/supkleding (wetsuit optioneel).
Diner = niet inclusief in de prijs.


HEY HO LET’S GO!

Vul onderstaande info in, dan nemen wij zsm contact met je op om je wensen te bevestigen. Wij hebben er SUPerveel zin om een gezellig,

mindblowing, avontuurlijk, zeelicious dagje met je te delen!

GET ON BOARD!

SEATREAT lang weekend

 • Typ hier je uitleg & info voor aanvraag beschikbaarheid.