SURF,  SUP &  YOGA

Ga mee naar Fuerteventura en laaf je een lang weekend aan de Canarische zon, de turquoise zee, het lekkere eten en een gezellige groep mensen. Elke dag SURF (all levels, ook beginner!), yoga (eveneens; for every body), gezellig samen eten en extra’s zoals een vulkaanwandeling en SUP op zee. Ongedwongen sfeer, go with the flow vibes en helemaal opgeladen weer terug naar huis. Ga mee!

Sinds 2016 gaat onze baas Wieneke al twee keer per jaar met een groep naar Fuerteventura. Sinds 2017 heeft ze er zelf een tweede (tiny) huisje en is ze al veel vaker geweest, ze kent het eiland door en door.

WANNEER?

De reizen vinden elk jaar plaats in FEBRUARI & NOVEMBER.

De eerstvolgende reizen zijn gepland op:
– 10 t/m 15 november 2022
– 9 t/m 14 februari 2023

Aankomst is op donderdagmiddag, vertrek is dinsdagochtend. Heb je andere vluchten, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

PROGRAMMA

Dit is een opzet van een lang weekend programma. Er kan altijd iets geschoven worden ivm de weersomstandigheden.

OK, DUS WAT GAAN WE DOEN?

 1. Genieten: relaxte vibes, niks moet, alles mag. We gaan sowieso onze frats in de zon zetten en zout gorgelen in de zee.
 2. Surfen: als je er toch bent: neem surfles van mensen die het eiland kennen en weten wat ze doen. In een paar dagen tijd zul je veel progressie maken en je ass off genieten in de warme zee
 3. Yoga (all levels): elke dag ff stretchen en ontspannen op het strand of bij het huisje (meestal buiten!)
 4. Sup: we kijken even wat de wind doet: maar we gaan sowieso 1x, misschien wel vaker (ligt aan jullie animo) suppen op de turquoise zee van Fuerteventura
 5. Lekker eten: het ontbijt is inbegrepen: lunch & diner is op eigen kosten en bekijken we even per dag: wie/wat/waar. Er zijn GENOEG mogelijkheden om lekker, goedkoop, vers en gezond een hapje te eten. Of we halen boodschappen en koken in het huisje.
 6. Wandelen: er staan 2 wandelingen op het programma als je zin hebt: 1 vulkaan- en 1 klif wandeling (die is met een vuurtje & tapas toe): leeg hoofd en blije toet gegarandeerd!

Extra opties: een professionele fotoshoot tijdens je surfles, een surf skate les in de Lajares skate bowl, een wavesup les, een windsurf les, meer wandelen, meer vrije tijd, zwemmen, massage, of meer surflessen: jajoh: u roept en wij draaien!

WAAR IS HET?

Voor het geval dat nog niet duidelijk was:

 1. Op Fuerteventura, Canarisch eiland met 90% zonnige en warme dagen
 2. In het Noorden van het eiland huren wij een huisje (met zwembad!) tussen de beste surfstranden van El Cotillo, Majanicho & Corralejo in.
 3. Het zal ongeveer45 minuten rijden zijn vanaf het vliegveld Puerto de Rosario.

HOE KOM IK ER?

Fuerteventura is vanaf Amsterdam, Dusseldorf of Brussel ongeveer 4,5 uur vliegen. Het tijdsverschil is -1 uur. Je boekt je ticket zelf (tip: Skyscanner). Wij kunnen je taxi zijn als je er bent of je boekt je eigen auto.

WAT KOST HET?

 • Kosten overnachtingen in gedeelde kamer, incl. ontbijt.
  • 5 nachten €550          
  • 4 nachten €480          
  • 3 nachten €360           
  • 2 nachten €280      
  • 1 nacht €150
 • Extra kosten:
  • geen eigen yogamat = €10
  • SUP = €50 pp per keer voor ongeveer 1,5 uur les SUP(yoga) op zee, incl. board & wetsuit. Aanmelding vooraf, betaling ter plekke. 
  • SURF = +/- 3 uur per keer, aanmelding & betaling vooraf, les onder professionele begeleiding surfinstructeur, op eigen niveau & op geschikte locatie voor die dag: 1x = €60 , 2x = €115, 3x = €165  4x = €210 (inclusief materiaal & vervoer).

VOOR WIE IS DIT?

Dit is niet de eerste keer dat we dit organiseren, dus wees gerust: we kennen het eiland, we weten wat we doen en we hebben veel ervaring in het begeleiden van kleine groepen. Wieneke heeft een huisje op het eiland vanaf 2017 dus die kent haar weg en de mensen wel. Sinds die tijd organiseert zij 2x per jaar een groepsreis naar Fuerte (behalve dan in Corona-times). Ervaring leert dat er mannen en vrouwen tussen de 25 & 55 mee gaan, die wel iets aan sup- of yoga-ervaring hebben en nieuwsgierig zijn naar surfen of beginner zijn en wel wat meer willen leren.
Verder heb je zin in warm weer, zoute zee, activiteiten in een kleine groep, good vibes & sta je open voor nieuwe ervaringen!

ALLRIGHT, I’m IN!

SUPervet! Je kunt het formulier invullen onder aan deze pagina (scrolly scrolly!) en dan nemen we zsm contact met je op.

MEER INFO?

Wil je nog iets weten voor je boekt? Mail Wieneke op suplimburg@gmail.com!

FOTO’s

Een kleine impressie van vorige reizen:

Fuerteventura februari 2022

 • Wil je extra info of iets anders kwijt?
 • Vertrekplaats, vluchtnummer, tijd
  Je aanmelding & betaling kunnen bijven staan voor de volgende keer, mits je annuleert met een geldige reden en minimaal 7 dagen voor vertrek. Wij zijn kleinschalig en moeten namelijk ook het huisje betalen voor het aantal boekingen en zijn kosten kwijt aan de boodschappen, de auto en de reservering. Wil je liever je geld terug? < 14 dagen voor vertrek = 50% retour < 10 dagen voor vertrek = 25% retour < 7 dagen voor vertrek = €0 retour