Online yoga abonnement

Voor €9,99 per maand krijg je toegang tot een groeiende bibliotheek aan yogalessen die niet gratis op YouTube staan. Dit is een groeiende yogabieb, waarbij er elke maand (thema-)lessen bij komen.
Je kunt met dit abonnement tevens online yoga lessen LIVE meedoen via ZOOM. Je ontvangt ook de opname achteraf in je mail als je er live niet bij kunt zijn of als je de les later wilt herhalen.

Je kunt je meteen abonneren via deze link. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 maand.

Live online les volgen DECEMBER 2021/JANUARI 2022

Roermond, zondag 19 december 2021

Verbinding is zo belangrijk…. Yet…Here we go again… alles dicht! Tijd om je lichaam en geest te openen!

4 weken op donderdagavond geeft Wieneke een online yogales via ZOOM. Je neemt deel zonder geluid en eventueel met video. Aan het eind van de les is er de mogelijkheid om nog even te kletsen als je daar behoefte aan hebt.  Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn, no worries: iedereen krijgt achteraf de link naar de video. Zo kun je hem later ook nóg eens volgen.

Thema’s van deze 4 oud naar nieuw: online lockdown yoga lessen:

donderdag 23 december 2021: inner fire (yoga flow)
donderdag 30 december 2021: release (zen flow)
donderdag 6 januari 2022: ease into the new year (easy flow)
donderdag 13 januari 2022: heart power (yoga flow)

Tijd van de les: 20:00 – 21:15 uur.
Je kunt 10 minuten voor aanvang inloggen via ZOOM. Als iedereen ‘binnen’ is start de les, of uiterlijk om 20:05 uur.

Wat heb je nodig: een moment voor jezelf, internet verbinding, ZOOM, een yogamat, een kussen, dekentje en lekker zittende (sport)kleding.
Level van de online yoga: je hebt minimaal al 1x eerder yoga gedaan.

PRIJS PER LES = €7,50

AANMELDEN PER LES: klik op het thema per datum & les hierboven, dan word je vanzelf doorgestuurd naar de aanmeldpagina. Heb je nog geen account in ons reserveringssysteem Momoyoga? Dan word je vanzelf doorgestuurd naar het aanmeldformulier. Ook de betaling geschiedt online.
Na aanmelding van de les krijg je een bevestiging per mail. 30 minuten voor de les begint krijg je nogmaals de ZOOM-link, meeting-id en het wachtwoord voor de les. Achteraf ontvang je ook nog de link om de les terug te kijken.

Vragen: suplimburg@gmail.com


Online DETOX Flow
21 januari 2022 19-21 u

In het kader van de 21 dagen DETOX geeft Wieneke vanavond een lekkere DETOX flow! Heb je al yoga ervaring en/of doe je mee aan de detox? YES! Doe mee!

We komen om 19:00 uur samen voor een introductiepraatje. De les zelf neem je deel zonder geluid en eventueel met video. Aan het eind van de les is er de mogelijkheid om nog even te kletsen als je daar behoefte aan hebt. Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn, no worries: iedereen die ingeschreven staat, krijgt achteraf de link naar de video. Zo kun je hem later ook nóg eens volgen.

Wat heb je nodig: een moment voor jezelf, internet verbinding, ZOOM, een yogamat, een kussen, dekentje en lekker zittende (sport)kleding.
Prepare to sweat! Dus zet ook een glas water klaar.

Je kunt 10 minuten voor aanvang inloggen via ZOOM. Als iedereen ‘binnen’ is starten we, of uiterlijk om 19:05 uur.

PRIJS van deze les = €10

Na aanmelding van de les krijg je een bevestiging per mail. 30 minuten voor de les begint krijg je nogmaals de ZOOM-link, meeting-id en het wachtwoord voor de les. Achteraf ontvang je ook nog de link om de les terug te kijken.

Meer info over de detox: KLIK HIER
Direct aanmelden voor de les: KLIK HIER

 


Eerder opgenomen lessen

 

Op YouTube hebben wij een kanaal met een uitgebreide reeks aan yogalessen die je gratis thuis kunt volgen. Bijvoorbeeld de reeks ‘Yoga voor suppers’. Als je je abonneert op dit kanaal, krijg je vanzelf een melding in je mail zodra wij een nieuwe video posten!

Hieronder zie je bijvoorbeeld een 30 minuten Yoga flow les gericht op meer kracht en flexibiliteit on board. Wil je meer verbinding en tevens toegang tot een groeiende bibliotheek aan exclusieve lessen alleen voor leden, scroll dan even terug naar het begin van deze pagina voor het online yoga abonnement.