de branding

IN DE BRANDING

Wij maken jou(w) content

 

Jij bent goed in wat je doet. Wij maken daar content van.

Wie ben jij, wat doe je en waarom doe je wat je doet? Hoe doe je dat? Wat wil je communiceren naar je klant? Wanneer wil je dat? In welke stijl doe je dat? Met welk doel wil je dat? Dát zetten wij eerst voor je op een rijtje. Daarna maken wij jou(w) content.

Zo kun jij je ding doen. En zijn wij ook content.

logo in de branding

 WIE

Wieneke van der Aa: "Mijn core business is teksten schrijven & social media content creëren. Daarnaast word ik erg content van de planning & organisatie daarvan. Ik werk samen met andere professionals, zoals een webbouwer, een fotograaf en wie er maar nodig is, om jouw klus te klaren.
Ik ben in 2005 afgestudeerd als docent Nederlands en heb daarna ook gewerkt in de journalistiek en als redacteur & freelance copywriter. Ik heb dat werk gepauzeerd  toen ik van 2013 tot 2020 fulltime een yogastudio runde in Roermond en daarnaast een SUPbedrijf begon. Dat suppen doe ik nog steeds (suplimburg.nl), maar vanaf 2021 is er ook weer ruimte voor content!"
Meer over Wieneke  lees je hier.

WAT

Je kunt ons vragen voor online & offline tekst (& beeld), content, concept, websites, SEO-teksten, advertenties, flyers, bedrijfsuitingen, mailings, planning, strategie, branding & koffie.

WAAROM

Zo kun jij doen waar jij goed in bent. En zijn wij ook content { in de branding }.

HOE

Laten we beginnen met koffie ☕️

CONTENT

Online & offline
Tekst & beeld
Social Media & websites
Interviews & flyers

Reclame & advertenties
Concept & planning
SEO-teksten & mailings
Strategie & branding