Frequently Asked questions

Meest gestelde vragen:

GROEPSLESSEN & EVENTS:
nieuwe agenda link volgt spoedig

WORKSHOPS:
www.suplimburg.nl/workshops

VERHUUR:
www.suplimburg.nl/verhuur

Ja, wij hebben een beperkt aantal boards beschikbaar die we op meerdere locaties inplannen aan de hand van het aantal reserveringen. Op de bonnefooi komen is daarom een slecht plan. Aanmelden via mail, app of Insta/Facebook message is voor ons administratief niet bij te houden, vandaar het reserveringssysteem inclusief online betalingen: overzichtelijk op 1 plek.

Nee, iedereen moet voor zichzelf een account aanmaken als jullie willen deelnemen aan een activiteit die op het rooster staat. Je kunt wel een workshop boeken op aanvraag vanaf 4 personen.

Voor de activiteiten van april t/m september suppen wij in sportkleding geschikt voor het weer en op blote voeten (of op neopreen sokken/schoentjes als je die zelf meeneemt).

In de winter hebben wij enkele wetsuits en neopreen kleding beschikbaar voor degene met wie wij 1 op 1 een coaching of privé les afspreken.

Ja, een les of workshop is inclusief board, leash & peddel. Je hoeft niet je eigen board mee te nemen en je krijgt ook geen korting als je dat wel doet. 
Wij werken met ons eigen materiaal, dan weten we tenminste de kwaliteit daarvan en we rekenen een bepaald aantal boards per instructeur ivm veiligheid, dus meer gaat toch niet 😉

Een les wordt (last minute) geannuleerd als er een onweersbui overtrekt, bij hevige regenval of bij een hoge windkracht (vanaf 4 Bft). Je tegoed blijft dan wel geldig. 
Meer informatie hierover lees je bij onze voorwaarden.

Je kunt bij ons een cadeaubon kopen voor elk bedrag dat je wilt. We zetten dit, samen met de naam voor wie het is, op een digitale cadeaubon. Je ontvangt deze in je mail na betaling.
Aanvraag via suplimburg@gmail.com

Nee, bij verhuur gaan we ervan uit dat je al sup-ervaring hebt. Anders kun je eerst meedoen aan een groepsles, een workshop of een privé les boeken.

Voor je eigen veiligheid, voor de andere watergebruikers en onze eigen professionaliteit wijken wij hier niet van af. Dit is wat ons betreft een verschil tussen snel cashen en kwaliteit aanbieden. 

Vanaf 12 à 14 jaar is iedereen welkom bij de reguliere activiteiten in verband met de verantwoordelijkheid die een instructeur heeft voor de veiligheid van de deelnemers op het water. Het ligt ook aan de lengte en de kracht van een tiener. 
Wil je suppen met je jongere kind(eren), boek dan een kinderworkshop, kidsSUP of huur zelf boards (eigen verantwoordelijkheid).

Dat kunnen we het beste uitleggen als je bij ons op een board op het water staat. Zoveel mensen, zoveel wensen! Het ligt er aan waar je het board voor wilt gebruiken, hoeveel je weegt, waar je wilt gaan suppen, enz. Wij hebben meestal wel een aantal boards te koop, dus kom vooral eens meedoen en proberen zodat je ook weet en voelt wat je koopt!

Ze mogen op het terras van Beachclub Koers Zuid plaatsnemen als zij open zijn, of wachten bij de area rondom onze bus.
Het lig- en zwemstrand is alleen voor leden van de surfvereniging Koers Zuid. 

Alles over de tarieven lees je hier.

Als dit echt een angst van je is, geef dit dan aan bij boeking. Als het lekker weer is, zien we dat mensen er minder moeite mee hebben dan als het water nog fris is. Wij werken alleen met ervaren en bekwame instructeurs die die angst voor je weg willen nemen, door de tijd te nemen om je te laten wennen aan het board én aan het water. Maar geen paniek, minder dan 5% van de mensen valt er per ongeluk in.

Heb je nog een andere vraag? Lees dan eerst onze voorwaarden. Mocht je je antwoord daar niet kunnen vinden, neem dan contact op. 

Onze turquoise bus staat op de oever van  Beachclub Koers Zuid, aan de linkerkant beneden aan het water, naast de reddingsbrigade.

Parkeren is gratis, volg hiervoor het adres:
De Weerd 83 6041TK Roermond.

divider-turquoise

In Roermond & Maastricht

Lesrooster & Tarieven

Bekijk het lesrooster van Roermond of Maastricht en onze tarieven en voorwaarden via onderstaande button.

Online reserveren

Check hier het complete rooster en boek meteen een SUPles via ons online reserveringssysteem!