Ga naar de inhoud
Home » COACHING

COACHING

PRIVÉ LES

SUP : Wil jij graag 1 op 1 leren suppen? Of heb je specifieke vragen betreffende je techniek? Dan boek een privé les met Wieneke. De les duurt ongeveer 1 uur. Wil je erna meer of vaker afspreken? Andere locatie of tijden? Dat kan. Maar ik wil je eerst 1x in actie zien in Roermond.

SURF : Je wilt beginnen met golfsurfen of hebt het al eens gedaan en je wilt een persoonlijke les op maat? Iets weerhoudt je ervan om je aan te melden voor een reguliere surfschool groepsles? Wieneke is er voor jou. We spreken af aan zee. De locatie hangt af van jouw woonplaats en de weer/golf-voorspelling. Opties: Domburg, Hoek van Holland, Scheveningen, IJmuiden & Wijk aan Zee. Materiaal is inbegrepen. De les duurt ongeveer 1,5 uur. Wil je erna meer of vaker afspreken? Andere locatie of tijden? Dat kan. Maar ik wil je eerst 1x ontmoeten tijdens de 90 minuten les (€65).

COACHING

Bewegen in de natuur als therapie. Suppend of surfend. Heel relaxed, op jouw niveau. Het water en de actie brengen je uit je hoofd, in je lijf. Uit vroeger en wat als… in het nu. De gesprekken kunnen je nieuwe inzichten geven. De setting is veilig, zonder oordeel. Delen maakt lichter. Je hoeft het niet alleen te doen.

Wil je coaching op de SUP? Dan kan dat de eerste keer in Roermond. Wil je erna vaker afspreken op een andere plek (ook in de buurt van Eindhoven of aan zee mogelijkheden)? Dat kan, maar ik wil je eerst een keer ontmoeten bij SUP Limburg. Eerste keer = 1 uur voor €65

Wil je coaching aan zee met surf? We spreken af aan zee. De locatie hangt af van jouw woonplaats en de weer/golf-voorspelling. Opties: Domburg, Hoek van Holland, Scheveningen, IJmuiden & Wijk aan Zee. Materiaal is inbegrepen. De les is ongeveer 1,5 uur. Wil je erna meer of vaker afspreken? Andere locatie of tijden? Dat kan. Maar ik wil je eerst 1x ontmoeten tijdens de 90 minuten les (€65).

BOEK EEN SESSIE

Boek een’ coaching of privé les sup of surf‘ via het Viking Booking Systeem. Linkje beneden in beeld. Kom je er niet uit of zie je geen moment dat je schikt? Neem dan contact op met Wieneke via oceanearthnl@gmail.com

OVER DE COACH

Wieneke van der Aa is de eigenaar van SUP Limburg. Ze heeft een aantal jaren voor de klas gestaan als docent Nederlands en is daarna fulltime ondernemer geworden. Ze heeft in Roermond twee yogastudio’s gehad en SUP Limburg opgericht in 2013. Ze heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen in lessen, workshops, dagtrips & langere retreats op het gebied van yoga, SUP & surf. Wieneke heeft in haar leven het een en ander meegemaakt op het gebied van depressie, burn-out en verslaving. Deze ervaringen zorgen ervoor dat zij zonder oordeel en vol begrip met mensen kan levelen. In 2019 kwam haar roman ‘Seks, drugs en yoga’ uit. Ze is moeder van twee dochters en een zoon. Wieneke heeft voor iedereen een luisterend oor, zonder oordeel en ze is intuïtief sterk. Ze gaat goed op vrijheid, natuur en… humor. Boek die les en voel je beter!

Liever aan de slag met een man? Kijk dan eens naar het aanbod van Arjan op OCEANANDEARTH.NL/COACHING