Buitenyoga vindt vindt van april t/m september plaats aan het water in Roermond. Het is een 60 minuten durende les, met invloeden van Pilates, yin, flow/vinyasa  & hatha yoga, geschikt voor all levels*. Je mag je eigen yogamat meenemen, een deken of omslagdoek. Kleding in laagjes & een flesje water is ook handig. 

WOENSDAG 9:15 – 10:15 uur > start APRIL
Een buitenyoga les in Roermond die online via ZOOM wordt gegeven als het weer te slecht is voor buiten. Sta je ingeschreven dan verwachten we je bij de buitenyoga: als het NIET buiten door kan gaan, krijg je dinsdagavond bericht via je e-mail. Zet suplimburg@gmail.com in je contacten zodat de mail niet in de spam belandt. In geval van een ZOOM les kun je die live op woensdagochtend vanuit huis meedoen, of je bekijkt de opname later (krijg je na de les via mail, is 3 weken zichtbaar). Je kunt je uiteraard op dat moment ook nog uitschrijven en inschrijven op een ander moment (tot 2 uur vantevoren).

VRIJDAG 9:30 – 10:30 uur > start MEI
Deze les gaat door als het niet regent of hard waait, annulering via Momoyoga (vul hier dus altijd je e-mail & 06-nummer in, zodat we je kunnen bereiken) minimaal 1,5 uur vantevoren en uiteraard behoud je dan je tegoed! Er is geen online yoga alternatief op vrijdag.

Locatie: 10 min voor de les kun je terecht bij de SUP BUS op het gras bij Beachclub Koers Zuid, De Weerd 85 TK, Roermond. Parkeren = gratis.

Aanmelden: via ons online lesrooster, je ziet de lessen staan op woensdag & vrijdag. Houd onze socials in de gaten voor extra lessen.

Docenten: Wieneke van der Aa, Jolanda Pijpers & Daphne van der Loo

Tarief: 1 losse les = €12,50 /  5 lessenkaart = €55 / 10 lessenkaart = €99

* Geef een blessure of zwangerschap wel altijd vantevoren aan.